zondag 13 juni 2010

Kennis gemaakt met de toekomstige eigenaren van onze pups.

Dit weekend zijn alle vier de toekomstige nieuwe eigenaren van de pups van Yara bij ons langsgeweest. (Eén van de pups houden we zelf.)
Op zaterdag hadden we één gezin op bezoek, en verdeeld over de zondag de drie andere geïnteresseerden. Onverwachts kwam ook mijn broer Simon op kraamvisite en even later ook
Harry en Corrie van de Boogaard, de eigenaars van Max, de vader van de pups.

Het was druk voor Yara maar ze heeft het allemaal heel goed doorstaan. Het was net of ze ook in de gaten had wat iedereen kwam doen. Toen er vorige week mensen kwamen kijken legde ze nog beschermend haar kop over de pups heen, nu echter vond ze het prima dat de mensen kwamen kijken en de pups vasthielden. Ze hield het wel wat in de gaten maar was er best ontspannen onder.

Iedereen vond dat de pups er prachtig uitzagen en ook dat Yara er heel mooi en glanzend uitzag, ondanks het zware werk dat ze heeft gehad van de zwangerschap en van de bevalling en nu nog van het zogen.

En wij, en ik denk Yara ook gezien haar ontspannen gedrag, zijn blij dat we kennis gemaakt hebben met de toekomstige eigenaars van onze pups. We weten zeker dat ze het straks allemaal heel erg naar hun zin zullen krijgen!


Nog even een leuke foto, Liza met het groene pupje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten