maandag 14 juni 2010

De vrijheid roept en spelen met mams.

De ontwikkeling van de pups gaat nu zo snel. Je ziet elke dag wel weer iets nieuws. De tandjes beginnen door te komen. Ze kunnen nu echt al wat beter lopen, reageren op elkaar en beginnen wat met elkaar te spelen. We halen ze iedere dag een paar keer uit de werpkist om ze te knuffelen, te aaien en met ze te spelen.

De werpkist uit, dat is natuurlijk interessant. Dus dit weekend is Alex of het groene teefje (Niels zag het en heeft niet zo op de kleur van het bandje gelet) alvast zelf maar uit de werpkist geklommen. Gelukkig met een zachte landing vanwege het knielmatje dat eronder ligt.
De vrijheid roept zullen we maar denken. Niels heeft wel meteen een plankje gezaagd zodat Yara er wel in en uit kan en de pups nu nog even niet. Als het goed is wordt hun leefruimte deze week vergroot en dan kan het wel.
De vrijheid roept. (Dit is het hoofdje van Alex met daarachter de rose pup.)

Zoals net gezegd, ze beginnen ook wat te spelen, hoewel het spelen nog in de kinderschoenen staat, dat moeten ze nog wel een beetje leren. Ze reageren op elkaar en 'bijten' elkaar of rollen over elkaar heen. Ze reageren ook wat speelser op ons en, natuurlijk, je kunt ook spelen met mams.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten