donderdag 8 juli 2010

Marieke, rolcontainer en water.

Vandaag was Marieke weer op bezoek om bij de pups te kijken. Marieke is al vier keer komen kijken naar de pups. Ondanks dat staat haar foto nog niet op het blog. Schandalig!

Dit is Marieke met 'haar' Anoes. Anoes mag over twee weken met Marieke mee en zal dan de roepnaam 'Lott' krijgen.

Er staat al een aantal dagen een rolcontainer op het terras, speciaal voor de pups. Ze hebben er weinig aandacht voor. Af en toe 'rol' ik er mee over het terras, dan kijken ze wel even, of lopen een stukje weg. Dit is een van de eerste keren dat ze de container van dichtbij bekijken en er half onder kruipen.

'Dit is dus een tuinslang' lijkt ze te denken. Lekker om in te bijten en er kan ook water uit komen: het weer is warm genoeg om dat eens te proberen.

Hier komt Abbie kijken bij een klein straaltje water.

Nikky pakt het groter aan. De pups nat (beetje hoor) maar ze vonden het niet erg.

2 opmerkingen:

  1. Ha ha, Marion, ik denk dat jij nu zo'n beetje hetzelfde "probleem" ondervindt als ik vorig jaar met het nest van Wopke: het wil maar niet regenen! Dan is het ook lastig wennen aan die natte druppels.
    Ach, komt wel, zeker in dit kikkerlandje en Nikky heeft het "probleem" heel inventief opgelost. Ik denk dat de pups het ook wel heel prettig vonden, die natte koele druppeltjes op hun dichte vachtjes. Wat een pret zal dat geweest zijn!
    Groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I really enjoyed reading your article on Rolcontainers it was not a poetic, it was as well as interesting.

    BeantwoordenVerwijderen